#Mallorca: Es20debonaire - Botiga de venda a granell de productes locals

 
 
 
Na Cati i n’Antònia (mare i filla) des de sempre comerciants, han obert un negoci que ja existia fa més d’un segle: una botiga de venda de productes a granell. Vi, farines, llegums, vermuts, conserves... Tot presentat d’una manera molt original.

Us posen davant els ulls botes de roure que mimen l'apreciat líquid que hi ha dins, és un vi que no té un nom triat a partir d’estudis de màrketing, però és un excel•lent vi local. Us posen davant el nas, aromes tan emocionants procedents de la mar com el que desprenen la sal i les algues, o l’olor a terra dels arrossos i els llegums.

Posen a la venda productes per despertar els vostres sentits i gaudir. Però jo crec que estan també aquí per quelcom més que alimentar, estan escollits per comunicar, per dir-nos alguna cosa. I és que el petit comerç pot dir coses grans. Com que aquí es genera riquesa, llocs de feina, es potencien productes locals sempre que es pot, es defensa l’ecologia, doncs fas una compra de proximitat i a més comprant al pes estalviem envasos innecessaris.
 

Fan una aposta valenta pels productes locals, de proximitat i al pes sempre que sigui possible. Aquest negoci vol ser una mostra de tot quan pot representar el petit comerç, més enllà d’oferir productes de qualitat, es vol fomentar la compra de proximitat com a decisió de futur, per generar ocupació, dinamitzar els barris o pensar un poc més en el medi ambient.
 
https://www.facebook.com/es20debonaire/

C/ Bonaire, 20
07012 Palma De Mallorca, Spain
Highlights info row image
971 77 42 28

No comments:

Powered by Blogger.